Overzicht van geregistreerde TMI taxateurs

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geregistreerde TMI Taxateurs. U kunt zoeken op naam (achternaam), plaats, bedrijfsnaam of specialisatie.

J.H.A.N. Adams

Werkzaam bij:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
 • Agrarisch vastgoed taxatie
Bestand

Het team van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs is actief op drie markten in Oost-Brabant, Noord- en Midden-Limburg: wonen, bedrijven en in de agrarische sector. We hebben dus een bijzondere mix van kennis en ervaring in huis. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit met één doel voor ogen: de beste deal voor u. Wat die deal ook is.

Sijmen Adema

Werkzaam bij:

Taxatieteam

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

het grootste taxatiekantoor van Friesland

Jos Akkers

Werkzaam bij:

RéBM Bedrijfsmakelaardij Nijmegen

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie

RéBM Bedrijfsmakelaardij is volledig en uitsluitend gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Al onze makelaars zijn ingeschreven bij NVM Business, Vastgoedcert en het Taxatie Management Instituut. Wij denken als ondernemers en brengen elke zaak in beweging. Of het nu gaat om aan- of verhuur, aan- of verkoop, het taxeren van panden of het beleggen in vastgoed: wij denken louter in oplossingen.

Roy Alofs

Werkzaam bij:

REBO Bedrijfsmakelaars

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Onze dienstverlening gaat beduidend verder dan alleen het bemiddelen tussen vraag en aanbod van bedrijfspanden. Dankzij onze gedegen marktkennis en de wijze waarop wij ons verdiepen in de klant, kunnen de bedrijfsmakelaars van REBO u in een vroegtijdig stadium adviseren over te nemen besluiten. Is de knoop doorgehakt, dan is vervolgens de bemiddeling met koper, verkoper, huurder, bouwer of gemeente over de bedrijfsruimte bij ons in goede handen.

Geert Ansems

Werkzaam bij:

Van Santvoort Makelaars

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
 • Wooncomplex taxatie
 • Residueel grondwaarde taxatie
Bestand

Door veranderende regelgeving en de toegenomen onzekerheid in de vastgoedmarkt is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige taxaties de laatste jaren toegenomen. Of u nu eigenaar of financierder bent, u wenst middels een deugdelijk onderbouwde taxatie op de hoogte te zijn van de (financiële) risico’s van uw vastgoed. Tegelijkertijd is, als gevolg van het dalend aantal transacties, minder referentiedata beschikbaar. Het gevolg is een groeiende vraag naar goed en objectief onderbouwde waarderingen. In onze rol als onafhankelijk taxateur, is objectiviteit en transparantie van het grootste belang. Onze taxateurs zullen dan altijd stelling nemen die de objectiviteit waarborgt. Medewerkers van Van Santvoort Makelaars verrichten opdrachten zonder enige vorm van eigen belang en zullen nooit opdrachten aanvaarden die voorzien zijn van vooraf bepaalde uitkomsten, waarden, adviezen en/of conclusies. Verspreid over het werkgebied van Van Santvoort Makelaars (Regio Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Noord-Limburg) werken de taxateurs van Van Santvoort Makelaars volgens een vaste taxatiemethodiek en deze is vertaald naar een uniform format. Ons taxatieformat voldoet aan verschillende nationale en internationale richtlijnen. Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever worden taxatierichtlijnen in acht genomen zoals: - International Valuation Standards (IVS); - Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI); - International Financial Report Standards (IFRS); - Vastgoedcert; - Platform Taxateurs en Accountants (PTA); - ROZ-IPD Vastgoedindexrichtlijnen; - Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV/TMI); - Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindexrichtlijnen; - Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving (RJ); - European Valuation Standards (EVS/TeGoVa). Onze uniforme wijze van taxeren is eveneens van belang voor derden adviseurs van onze opdrachtgevers zoals accountants, advocaten, notarissen, belastinginspecteurs en banken. Van Santvoort Makelaars verricht volledige taxatierapportages ten behoeve van: - aan- en verkoopbeslissingen; - aan- en verhuurbesluiten; - fusies en overnames; - vastgoedfinancieringen; - projectontwikkeling; - Wooncomplexen; - ROZ/IPD vastgoedindex; - jaarrekening; - Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex; - minnelijke waarderingen met de belastingdienst; - Residuele grondwaardebepaling; - contra-expertise; - WOZ-geschillen.

Marcel Arendsen

Werkzaam bij:

Brecheisen Makelaars

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie

Brecheisen Makelaars BV: een begrip in de regio Utrecht. Al sinds 1972 zijn wij als toonaangevend makelaarskantoor actief in en om deze mooie stad. Meer dan dertig enthousiaste en gemotiveerde medewerkers vormen de kern van de organisatie. Gezamenlijk bieden wij deskundigheid op het gebied van woning- en bedrijfsmakelaardij, nieuwbouw, taxaties en financiële planning. Tevens staat Brecheisen Makelaars in de top 10 van de top 100 grootste makelaar

Marco Arens MRICS RT RMT

Werkzaam bij:

ARENS Property Valuation & Concultancy

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Marco Arens is al jaren actief in het landelijk vastgoed, en is zo doende zeer vertrouwd met deze markt. Hij is altijd persoonlijk aanspreekbaar, denkt graag in alle situaties mee en gaat pas tevreden naar huis als u dat ook doet. De taxatierapporten van M. Arens Vastgoed zijn altijd gedegen en stevig onderbouwd.

Rosa Baake

Werkzaam bij:

Rebo Groep

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Taxeren is complexe materie die deskundigheid en zorgvuldigheid vereist. REBO Valuation & Research heeft veel kennis over de vastgoedmarkt en ervaring met het waarderen van allerlei bedrijfsmatig vastgoed. Onze taxateurs hebben een gedegen bouwkundige ervaring, zijn objectief en onafhankelijk. Steeds meer partijen op de vastgoedmarkt doen een beroep op onze expertise. Beleggers en financiers bijvoorbeeld, eigenaars en gebruikers, ondernemers,

Eelco Bakker

Werkzaam bij:

KRK Taxaties & Advies B.V.

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Als register taxateur ben ik werkzaam bij Kuijs Reinder Kakes. Met betrouwbaarheid, betrokkenheid en deskundigheid werken wij aan de belangen van onze klanten en relaties. Kuijs Reinder Kakes is een specialistische partij gelokaliseerd met meerdere vestigingen in heel Noord-Holland.

A. Ph. Bakker

Werkzaam bij:

Mens Makelaars

Specialisatie binnen TMI
 • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Mens Makelaars is actief op het gebied van: • Bemiddeling in commercieel onroerend goed in vnl. de Duin- en Bollenstreek en de Haarlemmermeer • Uitbrengen van taxaties van onroerende zaken • Advies bij bedrijfsovernames • Beleggingsobjecten door geheel Nederland Het kantoor is ruim 40 jaar actief op de markt van bedrijfsruimten, kantoren, winkels.