Bestuur TMI

Het bestuur van het Taxatie Management Instituut stelt zich voor:

Opzet organisatie

TMI is een volledig onafhankelijk instituut. Bestuursleden worden benoemd door coöptatie. Een Raad van Advies ondersteunt het bestuur. Bestuursleden verrichten veel uitvoerende taken. TMI huurt administratieve en secretariële ondersteuning in.

Het bestuur bestaat uit drie leden

1) René Klotz, voorzitter met portefeuille commercieel, 2015 – heden;
2) Zwany van Brussel, bestuurslid met portefeuille wonen, 2017 – heden;
3) René Craemer, bestuurslid met portefeuille controle en toezicht, lid van 2012 – 2015, 2018 – heden.

René Klotz
René KlotzVoorzitter
Eigenaar van Klotz Bedrijfshuisvesting te Tilburg, dat makelaars- en taxatiediensten voor commercieel vastgoed ter beschikking stelt. Deelnemer van TMI sinds de oprichting in 2012. René heeft een lange bestuurlijke ervaring bij de NVM. René is lid NVM business, RICS Regulated Valuer en Recognized European Valuer.
Zwany van Brussel
Zwany van BrusselBestuurslid
Eigenaar van Brussel & Wiebenga makelaars & taxateurs in Heerenveen, dat makelaars- en taxatiediensten voor wonen verricht. Zwany is het TMI bestuur komen versterken om een kwaliteitsimpuls te geven aan de wonen taxaties. Zwany is bestuurslid wonen geweest bij de NVM van 2013 t/m mei 2019. Zwany is gemeenteraadslid geweest van 2010 tot 2018 in Heerenveen.
René Craemer
René CraemerBestuurslid
René Craemer heeft 30 jaar gewerkt voor het Openbaar Ministerie en heeft als Hoofdofficier van het landelijke fraudeparket leiding gegeven aan de vervolging in de grote vastgoedfraudezaken. De laatste 10 jaar is hij actief als zelfstandig adviseur inzake integriteitsmanagement. Hij was voorzitter van de RvC van Rochdale en betrokken bij de onderzoeken bij diverse woningcorporaties. Van 2010 tot 2017 coördineerde hij het Integriteitsoverleg Vastgoedmarkt. Bij TMI richt hij zich vooral op controle en toezicht.