Overzicht van geregistreerde TMI taxateurs

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle geregistreerde TMI Taxateurs. U kunt zoeken op naam (achternaam), plaats, bedrijfsnaam of specialisatie.

J.H.A.N. Adams

Werkzaambij:

Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs

Specialisatie binnen TMI
  • Commercieel vastgoed taxatie
  • Agrarisch vastgoed taxatie
Bestand

Het team van Adriaan van den Heuvel makelaars en adviseurs is actief op drie markten in Oost-Brabant, Noord- en Midden-Limburg: wonen, bedrijven en in de agrarische sector. We hebben dus een bijzondere mix van kennis en ervaring in huis. We vullen elkaar aan en dagen elkaar uit met één doel voor ogen: de beste deal voor u. Wat die deal ook is.

Sijmen Adema

Werkzaambij:

Taxatieteam

Specialisatie binnen TMI
  • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

het grootste taxatiekantoor van Friesland

Roy Alofs

Werkzaambij:

REBO Bedrijfsmakelaars

Specialisatie binnen TMI
  • Commercieel vastgoed taxatie
Bestand

Onze dienstverlening gaat beduidend verder dan alleen het bemiddelen tussen vraag en aanbod van bedrijfspanden. Dankzij onze gedegen marktkennis en de wijze waarop wij ons verdiepen in de klant, kunnen de bedrijfsmakelaars van REBO u in een vroegtijdig stadium adviseren over te nemen besluiten. Is de knoop doorgehakt, dan is vervolgens de bemiddeling met koper, verkoper, huurder, bouwer of gemeente over de bedrijfsruimte bij ons in goede handen.

Geert Ansems

Werkzaambij:

Van Santvoort Makelaars

Specialisatie binnen TMI
  • Commercieel vastgoed taxatie
  • Wooncomplex taxatie
  • Residueel grondwaarde taxatie
Bestand

Door veranderende regelgeving en de toegenomen onzekerheid in de vastgoedmarkt is de vraag naar kwalitatief hoogwaardige taxaties de laatste jaren toegenomen. Of u nu eigenaar of financierder bent, u wenst middels een deugdelijk onderbouwde taxatie op de hoogte te zijn van de (financiële) risico’s van uw vastgoed. Tegelijkertijd is, als gevolg van het dalend aantal transacties, minder referentiedata beschikbaar. Het gevolg is een groeiende vraag naar goed en objectief onderbouwde waarderingen. In onze rol als onafhankelijk taxateur, is objectiviteit en transparantie van het grootste belang. Onze taxateurs zullen dan altijd stelling nemen die de objectiviteit waarborgt. Medewerkers van Van Santvoort Makelaars verrichten opdrachten zonder enige vorm van eigen belang en zullen nooit opdrachten aanvaarden die voorzien zijn van vooraf bepaalde uitkomsten, waarden, adviezen en/of conclusies. Verspreid over het werkgebied van Van Santvoort Makelaars (Regio Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Noord-Limburg) werken de taxateurs van Van Santvoort Makelaars volgens een vaste taxatiemethodiek en deze is vertaald naar een uniform format. Ons taxatieformat voldoet aan verschillende nationale en internationale richtlijnen. Afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever worden taxatierichtlijnen in acht genomen zoals: - International Valuation Standards (IVS); - Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI); - International Financial Report Standards (IFRS); - Vastgoedcert; - Platform Taxateurs en Accountants (PTA); - ROZ-IPD Vastgoedindexrichtlijnen; - Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV/TMI); - Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindexrichtlijnen; - Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving (RJ); - European Valuation Standards (EVS/TeGoVa). Onze uniforme wijze van taxeren is eveneens van belang voor derden adviseurs van onze opdrachtgevers zoals accountants, advocaten, notarissen, belastinginspecteurs en banken. Van Santvoort Makelaars verricht volledige taxatierapportages ten behoeve van: - aan- en verkoopbeslissingen; - aan- en verhuurbesluiten; - fusies en overnames; - vastgoedfinancieringen; - projectontwikkeling; - Wooncomplexen; - ROZ/IPD vastgoedindex; - jaarrekening; - Aedex/IPD Corporatie Vastgoedindex; - min