Basiscursus Taxatiemanagement Systeem

//Basiscursus Taxatiemanagement Systeem
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wat is het doel?

U raakt vertrouwd met het Taxatiemanagement Systeem. Na afloop bent u in staat uw taxaties te verwerken in het softwareprogramma van het Taxatiemanagement Systeem en uw taxaties goed te onderbouwen.

Docent

Cees Koomen (zelfstandige, Vastgoed advies en educatie, docent Nyenrode Business Universiteit)

Voor wie?

Deze cursus is alleen voor cursisten die zich hebben opgegeven bij www.Taxatiemanagementinstituut.nl en aan de voorwaarden voldoen welke zijn opgenomen in de Taxatierichtlijn (zie www.taxatiemanagementsysteem.nl) om het Taxatie Management Systeem te gaan gebruiken. Wanneer u dit (nog) niet gedaan heeft, zult u zich eerst daar op moeten geven. U krijgt dan vervolgens een link om zich in te schrijven voor deze cursus.

Voorafgaand moet u een entreetoets maken.Inschrijven voor deze Entreetoets kunt u hier doen. Behaalt u een voldoende voor deze toets, dan (pas) kunt u deelnemen aan deze Basiscursus Taxatiemanagement Systeem. Behaalt u de toets niet, dan moet u eerst de tweedaagse DCF Training volgen.

Hoe ziet het programma er uit?

Het programma beslaat 2 dagen, ofwel 4 dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein.

Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd waarom het Taxatiemanagement Systeem ontstaan is, een uitleg van de norm, het model en het rapport zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model uitleggen.

De cursus wordt afgesloten met een toets, om te bezien of de kennis van de cursist volstaat om met het Taxatiemanagement Systeem te kunnen gaan werken.

Wanneer vindt de cursus plaats?

Datum: Dinsdag 18 december & donderdag 20 december 2018

Studie-uren

Studie-uren VastgoedCert NRVT
Landelijk Vastgoed 14 14
Business 14 14

Overnachten?

Heeft u twee aansluitende trainingsdata en wilt u in de buurt overnachten? Academie voor Vastgoed heeft een speciale prijsafspraak met het Fletcher te Nieuwegein (10% korting). Indien u nadat u van ons de definitieve bevestiging heeft ontvangen (bij voldoende aanmeldingen ca. twee weken voorafgaand aan de eerste trainingsdatum) een kamer wenst te boeken, geeft u dit door aan info@academievoorvastgoed.nl​.​

Let op: eerst entreetoets maken via Academie voor Vastgoed

Voordat u aan deze Basiscursus TMS kunt deelnemen, moet u de Entreetoets hebben gemaakt. En deze met een voldoende hebben gemaakt. Inschrijven voor de Entreetoets via de Academie voor Vastgoed