Basiscursus | 17 & 19 december

Home/Basiscursus/Basiscursus | 17 & 19 december
Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wat is het doel?

U raakt vertrouwd met het fluX VMS Taxatiemanagement Systeem. Na afloop van deze cursus kunt u gebruik maken van de BEL & EGB taxatiemodel en bent u in staat uw taxaties efficiënt in te voeren en te verwerken met als resultaat een uitvoerig en onderbouwd taxatierapport. fluX VMS  is een online taxatieplatform, voorafgaande aan de training zal uw gebruikersnaam en wachtwoord worden toegestuurd. Het platform wordt ook gebruikt door taxateurs die lid willen het Taxatiemanagement Systeem.

Wanneer vindt de cursus plaats?

Dinsdag 17 december & donderdag 19 december bij de Academie voor Vastgoed te Nieuwegein.

Docent

Cees Koomen (zelfstandige, Vastgoed advies en educatie, docent Nyenrode Business Universiteit)

Voor wie?

Deze cursus is bestemd voor alle gebruikers die willen gaan werken met het fluX VMS Taxatie Management Systeem. Voorafgaand moet u een entreetoets maken. Inschrijven voor deze Entreetoets kunt u hier doen. Behaalt u een voldoende voor deze toets, dan (pas) kunt u deelnemen aan deze Basiscursus. Behaalt u de toets niet, dan moet u eerst de tweedaagse DCF Training volgen.

Hoe ziet het programma er uit?

  • Het programma beslaat 2 dagen, ofwel 4 dagdelen en vindt plaats in Nieuwegein.
  • Na een theoretische inleiding waarin wordt uitgelegd waarom het Taxatiemanagement Systeem ontstaan is, een uitleg van de norm, het model en het rapport zal men grotendeels praktisch bezig zijn. Casussen worden zelf in het Taxatiemanagement Systeem geplaatst en aan de hand van de problemen die men daar tegenkomt, zullen docenten de werking van het model uitleggen.

De cursus wordt afgesloten met een toets, om te bezien of de kennis van de cursist volstaat om met het Taxatiemanagement Systeem te kunnen gaan werken.

Studie-uren

Studie-uren VastgoedCert NRVT
Landelijk Vastgoed 14 14
Business 14 14

Overnachten?

Heeft u twee aansluitende trainingsdata en wilt u in de buurt overnachten? Academie voor Vastgoed heeft een speciale prijsafspraak met het Fletcher te Nieuwegein (10% korting). Nadat u van ons de definitieve bevestiging heeft ontvangen (bij voldoende aanmeldingen ca. twee weken voorafgaand aan de eerste trainingsdatum) een kamer wenst te boeken, geeft u dit door aan info@academievoorvastgoed.nl​.​

Let op! Eerst entreetoets maken via Academie voor Vastgoed

Voordat u aan deze Basiscursus TMS kunt deelnemen, moet u de Entreetoets hebben gemaakt, en deze succesvol hebben afgerond. Inschrijven voor de Entreetoets is alleen mogelijk via de Academie voor Vastgoed.

 

Meer informatie over de Entreetoets

 

Meer informatie over de Basiscursus