TMI Event 2020 groot succes

Het online TMI Event van woensdag 28 oktober was een groot succes. De livestream werd door ruim 200 bezoekers bekeken, door de chatfunctie was er ook een mogelijkheid tot het stellen van vragen. Wilt u het Event terugkijken en de presenties downloaden dan kan dat hier.

Programma woensdag 28 oktober

Welkom 15:00 uur

Door René Klotz (TMI bestuursvoorzitter)

TMI wonen

Zwany van Brussel (TMI bestuurslid) informeert u over de laatste ontwikkelingen van de TMI Wonen taxatie voorzien van een plausibiliteitstoets.

Duurzaamheid

Hein Wegdam (Directeur Duurzaamheid en Innovatie bij ING Real Estate Finance) vertelt u waarom banken willen dat er meer over duurzaamheid in de taxatierapporten wordt opgenomen. René Klotz presenteert de resultaten van het onderzoek na zes maanden gebruik van de duurzaamheidsparagraaf in de TMI taxatierapporten.

Hein Wegdam
Directeur Duurzaamheid en Innovatie bij ING Real Estate Finance

TMI referentie/transparantie debat

Onder bezielende leiding van Prof. Dr. Tom Berkhout MRE MRICS (Professor of Real Estate, Nyenrode Business Universiteit Real Estate Center) gaan voor en tegenstander van transparantie van referentieobjecten met elkaar in debat. Het doet ons genoegen dat wij voor het debat de heren Ad Buisman (Bestuurslid NRVT) en Sander Heidinga (Voorzitter NVM Business) bereid hebben gevonden om met elkaar over dit onderwerp in debat te gaan. Input voor het debat is onder andere de door TMI gehouden enquête over transparantie.