Initiatiefnemers

Lees hier meer over de initiatiefnemers van TMI

NVM

De Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen NVM is de grootste brancheorganisatie in Nederland op het gebied van onroerend goed. De vereniging bestaat sinds 1898. NVM Business is gespecialiseerd in commercieel vastgoed en heeft in nauwe samenwerking met taxateurs uit de commercieel vastgoedbranche geïnvesteerd in de ontwikkeling van het Taxatie Management Systeem met de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed als inhoudelijke basis. Een richtlijn die voortkomt uit reeds bestaande theoretische en praktische normen. Het initiatief van NVM Business maakt taxaties van commercieel vastgoed inzichtelijk, vergelijkbaar en kwalitatief toetsbaar. Een cruciale stap naar transparantie in de commerciële vastgoedsector.

Flux

Flux heeft het Taxatie Management Systeem ontworpen en gebouwd en is verantwoordelijk voor het gebruik en onderhoud van het systeem. De organisatie heeft ruime ervaring met de ontwikkeling, de bouw en het gebruik van vastgoedmanagementsystemen. Door haar kennis op het gebied van financiën en uitvoering kan Flux niet alleen een systeem leveren, maar ook processen optimaliseren, administraties verbeteren en goede managementinformatie leveren.

Inschrijven

U kunt zich voor onze trainingen hier inschrijven

Voorafgaand aan de basiscursus is per 1 maart 2014 een entreetoets ingesteld. Hierin wordt getoetst of de taxateur over voldoende kennis van met name de DCF methode beschikt.
Inschrijven